IMG_1881

Det här är jag

Jag är född och uppväxt i skärgårdsstaden Karlskrona. På grund av mobbning var jag väldigt tyst och blyg. Jag visste inte hur jag kunde få nya vänner. I gymnasiet så ville jag verkligen göra något åt det men jag misslyckades.

Under hela min uppväxt har jag alltid rest med min mor. Vi besökte olika länder och träffade människor från andra kulturer. Jag älskade resa så efter gymnasiet så gjorde jag min första resa själv. Jag reste till Australien där mitt liv förändrades. Jag kände mig sedd något som jag sällan blev i skolan. Jag började få upp intresset för kommunikation, beteendevetenskap och personlig utveckling. När jag kom tillbaks till Sverige så blev intresset ännu större. Jag började utmana min största rädslor och började uppnå mål.

Jag gjorde äventyr som ingen annan tidigare gjort. Till slut så inser jag att detta är något jag brinner för och började studera på olika skolor. Jag startade mitt företag och började jobba med detta. Jag vill aldrig att någon skall känna det jag kände när jag gick i skolan. Alla skall få chansen att utvecklas som personer och att bli sedda.

Min vision

Min vision är att alla människor i alla åldrar skall få rätt verktyg och rätt kunskap till frigöra sina inre styrka. Dom skall också få rätt kunskap och rätt verktyg på hur vi alla kan stötta och peppa varandra att frigöra sina styrka. En värld med mer modiga och stöttande människor är bättre och mer harmonisk värld.

Certified Networker III

Utbildning om att förbättra sitt entreprenörskap genom samarbete och nätverkande. Utbildningen gjordes hos det internationella företaget Assentiv 2016/2017.

Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Utbildning på Mindfulnesscenter 2015/2016, Sveriges ledande utbildningsbolag inom mindfulness som erbjuder kvalitativ instruktörsutbildning, utvärderad i forskning.

Diplomerad Hypnoscoach

Utbildad hos Fredrik Praesto 2016, en av Sveriges ledande hypnotisörer.

Projektbildare

Utbildning vid Wendelbergs folkhögskola, 2013/2014

Examinerad hälsovägledare

Kvalificerad yrkesutbildning vid Norrlidens kunskapscentrum, 2010/2011

Jesper, 31, mediterar på T-Centralen – här är hans viktiga budskap
Expressen 2017-07-28

Singel? Cyklande veganen söker fru
Kvällsposten 2015-06-29

Därför söker veganen fru
Aftonbladet TV 2015-06-29

Stina och enhjulingscyklisten Jesper
Söndagarna med Stina Wollter i P4 Stockholm 2014-03-02

IMG_3688

Boka och kontakta Jesper

Jesper Lissmark

Coach och föreläsare
072- 5109929

Stenkilsvägen 2, 18165 Lidingö,

Lissmark Inspire - Org.nr: 860426-3312
Innehar F-skattebevis

Prenumerera

Prenumerera på mitt nyhetsbrev med tips på hur du stärker dig själv och andra och få ett gratis avslappnings-ljudspår. Skriv in din e-postadress i rutan nedan.