burning-tree-1377053

Medveten närvaro genom mindfulness

Mindfulness hjälper dig att se verkligheten och uppleva stunden som den är. Den gör dig mer uppmärksam på upplevelser och omvärlden. Jag erbjuder kurser för mindfulness i vardagen.

Mindfulness kan ge dig en ökad förståelse för dina reaktioner och ge dig bättre möjlighetet att göra insiktsfulla och kloka val.

Träning med mig i mindfulness kan vara i form av en timmes meditation men det kan även vara ett djupt andetag i kön till matkassan.

Mindfulness kan utövas var som helst och när som helst och bör tränas varje dag för att få de bästa resultaten. Det har forskats på mindfulness i över 30 år och det finns ca 4000 vetenskapliga artiklar om ämnet.

Kurser för mindfulness i vardagen

Jag erbjuder mindfulness kurser till både företag och privatpersoner. Det innebär att jag i flera veckor handleder kursdeltagarna i mindfulness. En gång i veckan kommer vi träffas för att träna mindfulness och utbyta erfarenheter med varandra. Efter varje kurstillfälle så ger jag deltagarna vardagsövningar som hjälper dom att omsätta träningen till handlingar i vardagen.

Kurserna anpassas efter kundens önskemål och kan vara allt mellan 3 till 8 veckor. Boka ett möte med mig för att diskutera fram ett förslag som passar er.

För mer info om mindfulness på arbetsplatsen. Ladda ned detta produktblad här

  • Ökad förmåga till problemlösning, koncentration och kreativitet
  • Större självinsikt
  • Bättre förmåga att förstå vår omgivning
  • Inre balans
  • Färre stressrelaterade besvär
  • Ökad välbefinnande och livskvalitet
  • Regelbunden träning under 8 veckor förändrar hjärnan inte bara psykiskt utan även fysikt. Mindfulness ger en ökad täthet av celler i delar av hjärnan som är viktiga för inlärning, minne, självkänsla och empati. Träningen ger också en minskad täthet i det området av hjärnan som styr ångest och stress.

"Jag har njutit av varenda stund och din kurs har gett mig mycket mer livskvalitet. Jag uppskattar detta så mycket! Tusen tack!"

Georgiana

Boka och kontakta Jesper

Jesper Lissmark

Coach och föreläsare
072- 5109929

Stenkilsvägen 2, 18165 Lidingö,

Lissmark Inspire - Org.nr: 860426-3312
Innehar F-skattebevis

Prenumerera

Prenumerera på mitt nyhetsbrev med tips på hur du stärker dig själv och andra och få ett gratis avslappnings-ljudspår. Skriv in din e-postadress i rutan nedan.