Föreläsningar

Föreläsningar inspiration

En föreläsning med stort hjärta

Jag är en levnadsglad äventyrare som följer mina drömmar och hjälper andra att uppnå sina. Genom mina föreläsningar inspirerar jag andra till att ta modiga kliv framåt i sin personliga utveckling.

Jag har inte alltid varit den glada äventyraren. Jag kommer ifrån en oerhört destruktiv uppväxt med psykisk ohälsa, mobbning, självmordstankar och utanförskap. 19 år gammal stod jag vid balkongen och ville hoppa. Lyckligtvist vände jag mig om och bestämde mig för att träna upp min mentala styrka och uppnå alla min drömmar.

10 000 km på enhjuling tillsammans med en främling

När jag pratade om mina drömmar så trodde folk att det var omöjligt. Jag blev utskrattad men jag vågade gå emot strömmen av alla nejsägare. Jag gjorde flera äventyr. Jag blev den första personen någonsin som har tagit sig genom Europa på en enhjuling. Sammanlagt hade jag cyklat över tiotusen km på en enhjuling.

Hemligheten bakom detta äventyr är dock inte starka ben. Färden på sex månader gjorde jag tillsammans med en främling. Vår mentala styrka och samarbetsförmåga blev hårdtestad. Vi hade ett tydligt och gemensamt mål och de lyckades! Hemligheten är laganda, kommunikationsförmåga samt mental styrka och målfokusering. Något man inte enbart behöver på ett äventyr utan också i livet.

Om att vända det svåra till något positivt

Idag föreläser jag i företag, skolor och organisation om mina äventyr och mitt liv. I föreläsningen berättar jag om hur jag vände allt det negativa till något positivt. Det är vår inställning som är avgörande för hur långt vi kan nå, både i privatliv, skola och arbetet. Jag har berört tusentals personer i alla åldrar till både skratt och gråt under mina föreläsningar.

Perfekt för kick-off och inspirationsdagar

Föreläsningen passar bra för kick-offs och andra events, skolor, inspirationsdagar samt ledningsdagar och mässor. Jag anpassar mina föreläsningar efter behov.

jesper_portrait

Boka föreläsning

Ledorden i mina föreläsningar

Dessa ledord kommer du kunna ta med dig igenom livet med hjälp av verktyg och metoder som jag ger dig under föreläsningen.

Motivation

Frigör er inre styrka och gör det omöjliga möjligt. Behåll fokus på målet oavsett hinder.

Sammanhållning

Förbättra sammanhållningen när ni tar er över hinder tillsammans. Lär er hjälpa och se varandra.

Kommunikation

Förbättra ert bemötande och skapa framgång genom relationer och nätverkande.

Självkänsla

Öka din självkänsla och börja älska dig själv för den underbara människa du verkligen är.

Skapa livslust

Släpp alla rädslor och lev livet.

Positivt tänkande

Gör hinder och motgångar stora som berg till grus. Vända misslyckanden till framgång.

”Jesper är naturlig, ärlig och fullkomligt öppen.”

Helena Roth, förändringsagent och professionell coach

”Föreläsningen med Jesper Lissmark var mycket intressant och gav en otrolig inspiration till att följa sina drömmar. Man slogs av att han verkligen lyckades fånga intresset hos sin publik.”

Elevhälsan för Mimers Hus Kungälv

”En föreläsning och en föreläsare med stort hjärta som fick många i lokalen att nicka igenkännande, att skratta tillsammans, att kramas och göra övningar som de tidigare inte gjort…”

Marknadsansvarig för Hvilan folkhögskola

”Han berättar om sin resa från utanförskapet som barn och hur han själv tagit ansvar för sitt eget liv och därmed funnit styrkan och identiteten i sig själv. Vi behöver alla lära av Jesper…”

Johan Broman, rektor för NTI-gymnasiet i Falun

Nöjda kunder

Hallstahammar kommun, Mimers hus, Navigatorcentrum Östersund, Cykelfrämjandet, NTI-gymnasiet samt Helsingborgs kommun, Kraftsamling unga i arbete, Ledningsgruppen för Steninge förskolor och Borås kommun.

    

Boka och kontakta Jesper

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Meddelande *
Recaptcha
Skicka meddelande

Jesper Lissmark

Coach och föreläsare072- 5109929Stenkilsvägen 2, 18165 Lidingö,

Lissmark Inspire – Org.nr: 860426-3312Innehar F-skattebevis

Prenumerera

Prenumerera på mitt nyhetsbrev med tips på hur du stärker dig själv och andra och få ett gratis avslappnings-ljudspår. Skriv in din e-postadress i rutan nedan.