Coaching

© Upphovsman - stock.adobe.com

Coaching

Coaching är ett verktyg för att förändra vanor och tankesätt. Jag kombinerar coaching med hypnos. Det kan hjälpa dig med alltifrån att frigöra din inre styrka och leva hälsosammare till att jobba bort ovanor eller nå dina drömmar.

Jag kombinerar mindfulness, traditionell coaching och hypnos för att ge dig kraften att förändra ditt liv. Tillsammans med coaching är hypnos ett otroligt effektivt mentalt verktyg. Om du träffar mig kommer jag att försätta dig i hypnos för att kunna jobba med mentala bilder. Det kan ge dig kraft att göra en beteendeförändring. Jag varken behandlar eller botar sjukdomar.

En eller ett par träffar med hypnoscoaching kan räcka för att skapa en ny vana!

I coachingen kan vi även jobba med en strukturerad hälsoplan under en längre tid. Vi kartlägger nuläget och jobbar fram dina visioner och målbilder. Du får en ökad insikt och blir medveten om dina styrkor. Vi hittar nya sätt för dig att ta dig över hinder och motstånd.

Hypnos – ett ofarligt verktyg för att fokusera

Hypnos är ett mentalt tillstånd där vi både är fokuserade och djupt avslappnande. Det är ett behagligt tillstånd som vi alla helt naturligt hamnar i dagligen. Det kan ske precis innan vi somnar eller när vi är väldigt fokuserade, som när vi ser på ett bra film eller läser en spännande bok.

När vi väl är i detta avslappnande och fokuserande tillstånd är vi mer mottagliga att göra beteendeförändringar. Den undermedvetna delen av hjärnan öppnas upp och det kritiska tänkandet minskas.

Jag erbjuder coaching för både privatpersoner och personal på företag. Vi kan träffas i samma rum eller via videosamtal.

Klicka här för att se priser och boka tid för individuell coaching


Sluta röka/ snusaBli av med sockersugSluta med dåliga vanorBli av med en fobier och rädslorBli hälsosammareVåga tala inför folkFörbättra sömnenÖka motivationenÖka kreativitetenMålfokusering gällande karriär, idrott eller studierMinska på stressenAtt känna dig fri utan några begränsningarFörstärka ditt självförtroende och självkänsla

 

IMG_4026

Boka tid för coaching

”Jag var positivt inställd till hypnos men kunde aldrig ana att det skulle funka så pass bra. Idag lever jag ett liv utan cigaretter med minimalt röksug tack vare hypnosen. Tack Jesper!”

”Idag är det exakt en vecka sedan som jag blev hypnotiserad för att bli av med mitt sockerberoende =D”

”Suget är näst intill helt borta och jag har sakta börjat byta ut den dåliga vanan mot hälsosammare mat mm. Det var otroligt intressant att se hur Jesper arbetar och jag skulle varmt rekommendera andra rökare att testa detta!”


Boka och kontakta Jesper

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Meddelande *
Recaptcha
Skicka meddelande

Jesper Lissmark

Coach och föreläsare072- 5109929Stenkilsvägen 2, 18165 Lidingö,

Lissmark Inspire – Org.nr: 860426-3312Innehar F-skattebevis


Boka tid för coaching

Prenumerera

Prenumerera på mitt nyhetsbrev med tips på hur du stärker dig själv och andra och få ett gratis avslappnings-ljudspår. Skriv in din e-postadress i rutan nedan.